2022 Met Gala’nın En İyi Giyinen Yıldızları | moda trendleri

ilayda

Member
Met Gala 2023: Bu yıl için Met Gala veya Met Ball sabitlendi. Yılın bu özel zamanı geldi ve moda tutkunları en sevdikleri yıldızları çarpıcı takımlarda görmeyi ve moda çıtasını hiç olmadığı kadar yükseltmeyi dört gözle bekliyorlar. Modanın en prestijli etkinliklerinden biri olan Met Gala, New York City’deki Metropolitan Museum of Art Kostüm Enstitüsü’ne fayda sağlayan bir galadır. Film, televizyon, moda, müzik, tiyatro, siyaset ve spor da dahil olmak üzere çeşitli profesyonel geçmişlere sahip ünlüler, her yıl Met Gala’da kırmızı halıda yürümeye davet edilir. Met Gala’nın bu yılki teması Karl Lagerfeld: A Line of Beauty.


2022 Met Gala’nın En İyi Giyinen Yıldızları (Getty Images)

Bu yılki Met Gala’nın 1 Mayıs’ta gerçekleşmesi planlanıyor. Kırmızı halıda muhteşem görünümlerle dolu bir yılı daha deneyimlemeye hazırlanırken, geçen yılki Met Gala’ya ve ünlülerin şık görünümleriyle kırmızı halıya nasıl çıktıklarına bir göz atalım.

AYRICA OKUYUN: Met Gala Hits and Misses: Tüm zamanların en iyi ve en kötü görünümlerine bir bakış

2022 Met Gala’nın teması Gilded Glamour, White Tie idi. 2022 Met Gala’nın en iyi giyinen yıldızlarına bir göz atalım:

Naomi Campbell: Naomi Campbell sırt ve gümüş bir takım giydi ve kırmızı halıyı ışıltılı hislerle boyadı. Bilek hizasına kadar uzanan elbise, kapalı bir yaka, fırfır detaylı çeyrek kollu ve boydan boya gümüş tonlu süslemelere sahipti. Aktörün ışıltılı makyajı havayla eşleşti ve şovu çaldı.

Naomi Campbell, siyahlar ve gümüşler içinde bir kraliçe gibi görünüyordu.  (Getty Images)

Naomi Campbell, siyahlar ve gümüşler içinde bir kraliçe gibi görünüyordu. (Getty Images)

kim Kardashian: Kim, gümüş süsleme detayları olan fildişi beyazı bodycon bir elbise seçti. Kolsuz elbise dalgalı bir yakaya sahipti ve Kim ayrıca onu beyaz bir kürk ceketle eşleştirdi. Açıklamalı elmas kolyeler ve minimal makyajda, Kim her zamanki gibi muhteşem görünüyordu.

Kim Kardashian fildişi beyaz bodycon elbiseyi seçti.  (Getty Images)

Kim Kardashian fildişi beyaz bodycon elbiseyi seçti. (Getty Images)

Emma Stone: Emma kısa beyaz elbisesiyle minimal göründüğü için beyazlar içinde bir meleğe benziyordu. Elbise korse detaylı, dökümlü yakalı, omuzları tül detaylı ve kenarlarında kürk detaylı. Emma Stone, kırmızı halı görünümünü beyaz platform topuklu ayakkabılarla mükemmelleştirdi.

Emma Stone kısa beyaz bir elbiseyle minimal tuttu.  (Getty Images)

Emma Stone kısa beyaz bir elbiseyle minimal tuttu. (Getty Images)

sarah jessica parker: Sarah, uzun kuyruklu tek renkli bir balo elbisesiyle Carrie Bradshaw havası verdi. Sarah’nın gösterişli mor ve siyah başlığı gösteriyi ve nasıl çaldı!

Sarah Jessica Parker'ın şapkası gösteriyi çaldı.  (Getty Images)

Sarah Jessica Parker’ın şapkası gösteriyi çaldı. (Getty Images)

dakota johnson: Gucci için ilham perisi oynayan Dakota, gümüş payet detaylı, vücuda oturan bir tulum seçti. Üzerine tam oturan takım elbise vücudunu sardı ve kıvrımlarını mükemmel bir şekilde ortaya çıkardı. Görünümünü klasik siyah stilettolarla tamamladı.

Dakota Johnson ruhani görünüyordu.  (Getty Images)

Dakota Johnson ruhani görünüyordu. (Getty Images)

En çok hangi görünümü beğendin? Yorumlarda bize bildirin.




  • YAZAR HAKKINDA




    Tapatrisha, Hindustan Times’ta İçerik Yapımcısıdır. Sağlık, ilişkiler ve moda hakkında hikayeler anlatıyor.
    …ayrıntılı olarak görün