2023 ilkbaharının en iyi moda trendleri | moda trendleri

ilayda

Member
Siz yaz düzenlemelerini karşılarken bahar çanlarını çalmaya ve gardırobunuzu yenile düğmesine basmaya başladı bile. Katman giyme günleri geride kaldı, kurtalar ve daha fazlası gibi Hint yazlık zımbalarla havadar çiçekli elbiselerle kendinize tarz vermenin zamanı geldi.


Moda trendleri her yıl değişir ve moda oyununa ayak uydurmak için her gün öldürmek önemlidir. Pratapsons Jaipur’un sahibi Dhruv Taneja, HT Lifestyle ile yaptığı bir röportajda şunları söyledi: “Bahar renk ve desenlerle dolu ve bu yıl pastel, kot ve bohem stilinin iyi bir karışımı olacak.”

Roohme’nin kurucusu Shubham Mishra şunları paylaştı: “Kurta takımı gibi havadar yazlık giysiler ve dökümlü anarkalis, bu yaz gidilecek tercih olacaktır. Geleneksel silüet, özellikle chikankari işlemeleri ve kolay stil hüneri için tüm tonlar arasında beyaz ile birlikte geldiğinde, jütler, baskılı palazzolara uygun rustik takılar veya canlı bir dupatta gibi gölgeli aksesuarlarla eşleştiğinde, yaz görünümünüzü güçlendireceğinizden emin olabilirsiniz.

İşte İlkbahar 2023 için en iyi moda trendlerinin derlenmiş bir listesi:

1. çiçekli elbiseler

Çiçekli elbiseler parlak, güneşli günler için yapılır. İster maksi ister tam uzunlukta çiçekli elbiseler modaya geri döndü. Daha açık renklerde daha büyük baskılara sahip olanlar trend oluyor.

2. Büyük Beden Blazer Ceketler

Büyük boy blazerler, hem gündelik hem de resmi giyim için çalışan tek moda parçasıdır. Mini etek ve body ile kombinlendiğinde akşam yemeği ve brunch için, pantolon ile kombinlendiğinde ise resmi bir görünüm oluşturur.

3. Bol kotlar

Pekala, bol kot pantolonlar burada kalacak!! Ve skinny jean pantolonlara veda etme zamanı. Bol ve oversize jean pantolonlar aynı zamanda hem moda hem de rahat. Bir tişört veya modaya uygun bir üst ile birlikte kalabalığın arasından sıyrılacaksınız.

4. Pastel renk paleti

Hem ilkbahara hem de yaza hükmedecek belirli bir renk paletinden bahsediyorsak, o pasteldir. Pastel renkler her boyutta ve renkte güzel görünme sanatına sahiptir. Bu renkler her kıyafete çok şık ve klas bir görünüm verir.

5. Bohem tarzı

Bu, bir süredir popüler olan ve bu sezon büyük bir hit olmaya hazırlanan bir moda stili. Bohem tarzında denenecek çok şey var ve en ufak bir moda ve tarz anlayışı olan herkes bohem tarzında deneyler yapabilir ve çılgına dönebilir.

6. Chikankari Kurti

Geçen yıl chikankari kurti bir trend olmaya başladı ama bu yıl pazara hakim olacaklar. Chikankari kurtis, yine hem resmi hem de gayri resmi görünümlerde şekillendirilebilir. Oksitlenmiş mücevher eklemek gözlerin kaymasına neden olabilir.

7. Etekler

İster mini ister uzun etekler geri dönüş yapıyor. Ağırlıklı olarak denimden üretilen etekler bu sezon çok popüler olacak. Diğer kumaşlar da moda olacak. Şekillendirme süper kolaydır ve muhteşem görünmenizi sağlar.