2023 yazı için en sıcak 5 saç trendi | moda trendleri

ilayda

Member
Yaz mevsimi geldiğine göre, saç stilinizi baştan yaratmanın ve sezonun en sıcak trendlerini benimsemenin zamanı geldi. Parlak renklerden eğlenceli dokulara ve zahmetsiz stillere kadar, saç modası dünyası heyecan verici olanaklarla dolup taşıyor. Yaz sezonu için görünümünüzü yenilemeye gelince, yeni bir saç modeli bütçenizi zorlamadan harikalar yaratabilir. İster cesur bir açıklama yapmak isteyin, ister daha doğal ve kaygısız bir görünümü tercih edin, bu trendlerde herkes için bir şeyler var. Buklelerinizi dönüştürmeye hazır olun ve yaz sezonuna güvenle, yetenekle ve herkesi kıskandıracak göz alıcı bir saç modeliyle girin. (Ayrıca okuyun: Saç düzleştiricinizle deneyebileceğiniz 10 zahmetsiz ve şık saç modeli )


Bella Hadid’in şık pixie kesiminden Priyanka Chopra’nın şık katlı saç modeline kadar bu yaz sezonunun baskın saç trendlerini keşfedin. (Instagram)
2023 yazının en iyi saç trendleri


“Bu yılın saç trendleri, hem cüretkar hem de sıra dışı görünümlere izin veren, son derece kısa ve uzun saç kesimlerinin bir kombinasyonunu içeriyor. Katmanlı saç modellerinin zamansız cazibesinin yanı sıra, temiz ve yönetilebilir kesimleri nedeniyle daha kısa kesimler popülerlik kazanıyor. Kırpılmış görünüm de yükselişte.” “Bu da taze ve bakımlı bir görünüm sağlıyor. İspanyol güzellik salonu Jean Claude Olivier’in Stil Direktörü Petras Shreesundar, basitlik adına, bu yıl saç modası dünyasında mevcut olan çeşitli ve heyecan verici seçenekleri inceleyelim ve keşfedelim” diyor.

Ayrıca 2023 yazına yön verecek ilk beş saç trendini HT Lifestyle ile paylaştı.

1. Kelebek katmanları


Bu saç kesimi, kısa, tüylü kısımlar ve uzun katmanlar arasında mükemmel bir denge ve bol miktarda hacim sağladığı için yüzü çerçevelemek için harikadır.

2. Peri Kesimi


Pixie zamansız bir zımba ve hiçbir yere gitmiyor. pixie, bixie ve mixie varyasyonları androjendir (hem erkekler hem de kadınlar için).

3. Rachel 2.0


90’ların estetiği 2023’te hala güçlü. Uzun, kabarık katmanlar ve daha rahat bir doku ile orijinal Rachel saç kesiminin modern bir yorumu. Priyanka Chopra şu anda bu saç kesimini bal sarısı vurgularla birlikte kullanıyor.

4. Tüylü Bob


Bu modern ve şık saç kesimi, çarpıcı bir dokuya sahiptir. Bu saç kesimini deneyebilir ve zevkinize uygun birden fazla seçeneğe sahip olabilirsiniz. Katmanlar, küt patlamalar ve daha fazlasını ekleyin. Bunu perde kahküllü saç modelleri ve sarışın alaycı ışıklarla da birleştirebilirsiniz.

5. Bob Kesimi


Hailey Bieber’ın yeni konturlu bob saç kesimi 2023 için dilekler listesinde. Bunun dışında yaz aylarında, uzun buklelerinden kurtulmak isteyenler için yumuşak küt bob, dalgalı bob, kurt kesim bob ve daha birçok bob varyasyonu yer alıyor.