2023 Yıl Sonu: Bu Yıl Günlük Gardıropta Moda Hedefleri; 2024’ün stil trendleri | Moda trendleri

ilayda

Member
2023’teki uluslararası moda trendleri, polo ve sweatshirt tasarımlarını birleştirmek gibi farklı kategorilerdeki unsurları birleştiren hibrit stillere dönüştü. 2024 Yeni Yılı koleksiyonlarına eklenen bu stiller, daha rahat kesimlerle çağdaş bir görünüm sunuyor.


2023 Yılı Sonu: 2024 Yeni Yılı İçin Stil Trendlerini Belirleyecek Bu Yıl Günlük Gardırop Moda Hedefleri (Fotoğraf: Chermiti Mohamed, Unsplash’ta)

The Bear House’un kurucu ortağı Tanvi Somaiya, HT Lifestyle ile yaptığı röportajda şunları paylaştı: “Moda endüstrisi, sonbahar koleksiyonlarında bile parlak ve pastel renkler kullanarak, giderek artan bir şekilde mevsimsiz ürün çeşitliliği planlamasını benimsiyor.” Flanel talebin arttığı gözlemleniyor. giyim yıl boyunca sabit kalır. Bu nedenle flanel kumaşlar bilinçli olarak ürün yelpazesi planlamasına dahil ediliyor ve çok yönlülüğü mevsimsel normlara sıkı sıkıya bağlı kalmanın önüne geçiyor.”

Facebook’ta HT Channel’daki son dakika haberleri ile güncel kalın. Şimdi Katıl

Erkek modasına ilişkin şunları söyledi: “Erkek modası genel olarak kumaşlar, renkler, silüetler ve dokular açısından daha esnek hale geldi. Modern Hintli erkekle alakalı kalabilmek için şeffaf kumaşlar artık çeşitli ortamlarda öne çıkıyor. Erkek modasında kumaş, renk paleti, silüet ve doku seçiminde esnekliğe doğru gözle görülür bir değişim yaşandı. Koleksiyonlar artık hepsi modern Hint erkeğine uygunluğunu korumak için özenle seçilmiş çeşitli şekillerde şeffaf kumaşları sergiliyor.

Numero Uno Tasarım Müdürü Samresh Das uzmanlığıyla katkıda bulundu ve şunları vurguladı: “Gardırobun olmazsa olmazları kavramı son birkaç yılda tamamen değişti. Bunlar, sınırları oldukça belirgin resmi, gündelik veya resmi giysiler yerine, tanımsız hibrit ve çok görevli tasarımlarla benimsenmiştir. Doğru kombinasyon ve özelliklerle, herhangi bir giysiyi her duruma uyacak şekilde tasarlayabilir ve kendi benzersiz stil ifadenizi yaratabilirsiniz.

Günlük gardırobunuzu geliştirmek için aşağıdaki moda ipuçlarını önerdi:

  1. Denim evrensel bir kıyafet kuralı haline geldi ve ister iş, ister eğlence, ister kulüp olsun, HER YERDE GİYİLEBİLECEK bir giysi haline geldi. Yerlerini buldular ve burada kalacaklar. Günümüzde denimler, ruh halinize ve amacınıza bağlı olarak pek çok şekil ve yıkama seçeneğiyle karşımıza çıkıyor. Bu nedenle gardırobunuzda ihtiyaçlarınıza göre iyi bir kot pantolon seçeneği bulunmalıdır. Örneğin koyu yıkanmamış denim, jet siyahı veya soluk siyah, yıpranmış ve sağlam vintage görünüm ve pazardaki en yeni çok cepli kargo denim.
  2. Fiziksel fitness ve sağlıklı yaşam konusunda farkındalığın artmasıyla birlikte spor giyim gardırobun vazgeçilmezi haline geldi. Giyilmesi kolay, süper rahat ve çok işlevlidirler. Bu giysilerin çok yönlülüğü, rahatlığı ve zahmetsiz tarzıyla kitleleri büyülüyor. Yumuşak polardan üretilen sade kombin takımlar her gardırobun olmazsa olmazıdır.
  3. Ayrıca WORKLEISURE adını verdiğimiz çok ilginç bir geçişe de odaklanmak istiyoruz. İşyerleri artık resmi ve sıkıcı değil, melez kültürün bir karışımı ve dolayısıyla hem masada hem de diskoda paylaşılabilen yeni ortaya çıkan bir görünüm. Temizler ve hala cazibe faktörüne sahipler. Bunlar iş, eğlence ve eğlencenin akıllıca bir birleşimidir. O halde iş, oyun veya eğlence için farklı kıyafetler giymenize gerek kalmadan gün boyu size eşlik edecek temiz, akıllı kıyafetleri seçin!